Ön itt áll: Főoldal

Webfejlesztés nyílt forrással

Ez a Greenfinity Kft. webhelye. Cégünk webes alkalmazások feljesztésével, valamint az ezzel kapcsolatos tanácsadással foglalkozik. Rendszereinket Python, Plone, Pyramid, JavaScript segítségével fejlesztjük. Irodánk Budapesten található.

 

Nemzetközi szolgáltatás 2005 óta

A Greenfinity Kft. nemzetközi web fejlesztő cég, amely Python és JavaScript programozási nyelven készít web alkalmazásokat. Szakértői vagyunk a Plone, Pyramid keretrendszereknek, végzünk User Interface tervezést és megvalósítást JavaScript nyelven, valamint hostinggal és webhely adminisztrációval is foglalkozunk.

Reé Balázs, a Greenfinity alapítója, elkötelezett a nyílt forrású szoftverek alkalmazása mellett, és ezért gyakran részt vesz Open Source fejlesztési projectekben. Balázs jelenléte a fejlesztői közösségben a Greenfinity ügyfelei számára azt jelenti, hogy az aktuális műszaki trendeket, és a fejlesztéshez szükséges technológiát teljes mélységében ismerjük, és projektjeinken a feladat és az ügyfeleink igényeinek megfelelően alkalmazzuk.

 

A magyar nyelvű tartalom jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérjük, látogassa meg angol nyelvű oldalunkat. Elérhetőségeink magyarul itt találhatók.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Social
Tweets